GDPR

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, øvrig brug af services, køb eller booking via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne: Navn, telefonnummer, e-mail, og evt. betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med kontakt eller køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@thefunkyforest.com

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

The Funky Forest ApS

Birkebakken 10
8870 Langå
Email: mail@thefunkyforest.com