Sov midt i trætoppene med springende egern og smukke fugle lige uden for de panoramiske vinduer i rolige naturlige omgivelser. Start dagen med den inkluderede økologiske morgenmad og en kop friskbrygget kaffe eller te – en helt unik oplevelse med det 100 år gamle egetræ som nærmeste nabo. Lad dig omfavne af en magisk naturoplevelse tilsat fuld komfort; kvalitetssenge, eget fuldt udstyret køkken, bad, toilet og gulvvarme.
 
Oplevelsen kan bookes året rundt. Alt efter, hvad du vælger, vil du kunne opleve sneklædte træer med søkig, nye lysegrønne skud med duften af forår, lange lune sommeraftner på terrassen eller løvfald med tusindvis af rødbrune blade changerende i det smukke efterårslys.
 
Der kan overnatte op til 4 personer i selve Trætophuset (i samme rum). Derudover er der mulighed for at anvende Birkehytten under opholdet, hvis I er 5-6 gæster, eller der af andre årsager ønskes 2 separate soverum (1 i Trætophuset og 1 i Birkehytten). Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis I ønsker at anvende Birkehytten under opholdet.
 
Under dit ophold kan du nyde en tur i den brændefyrede sauna med panoramisk kig til skoven og søen. Derudover er der mulighed for tilkøb af aftensmad, hvis ønsket.
 
NB: Vi gør opmærksom på, at der i Trætophuset er en vindeltrappe fra køkkenet til opholdsrummet. Trappen er ikke handicap-/børnevenlig. Grundet trappens udformning anbefaler vi, at børn under 6 år har følgeskab af en voksen på trappen. I opholdsrummet (trætoprummet) kan der lukkes (og låses) af ud til trappeopgangen, så børn ikke selv kan gå derud.

Arriving/leaving

  • Check-in time 14:00
  • Check-out time 10:00