Om os

Familien bag stedet
Et liv i og med naturen

The Funky Forest er et familiedrevet foretagende, hvor rammerne er skabt med en vision om at forene natur og menneske og give rum for uforglemmelige naturoplevelser.

Hvad enten du er på udkig efter et ophold, et kursuslokale, en konsultation, et retreat eller et gavekort, står vi klar til hjælpe dig.

Nedenfor får du et indblik i, hvem du vil møde, når du besøger The Funky Forest.

Mette
Grundlægger, værtinde, naturmedicinsk behandler

Jeg elsker at møde mennesker fra hele verden. Derfor har jeg efterhånden rejst i mere end 35 forskellige lande rundt omkring på kloden. Da jeg i 2013 sad på en bjergtop i Guatemala i 40 dage, fik jeg ideen om at skabe et sted hjemme i Danmark, hvor folk fra hele verden kunne komme og nyde roen i naturen.

Da jeg kom hjem, tog min vision for alvor form og blev til The Funky Forest, hvor jeg slog dørene op for de første besøgende i 2015. Siden da har jeg (og Martin) budt over 2000 gæster velkommen i vores hus i skoven.

Jeg elsker naturen og at nørde med naturlig sundhed og plantemedicin. I den forbindelse har jeg taget en 3-årig uddannelse som Phytoterapeut med speciale i naturmedicin, som jeg færdiggjorde i 2023.

Martin
Vært, litterær formidler

Hvis jeg skal beskrive mig selv i 3. person, vil jeg fremhæve, at vi her har at gøre med en særdeles sprudlende, smilende og overordentlig positiv person, der bjergtager verden med sin nysgerrighed og empati.

Jeg har tidligere opholdt mig i Sydamerika i mange måneder og derfra rejst ud med appetit på at opleve. Nu tager jeg med stor passion del i The Funky Forest og elsker at få spændende besøg fra hele verden. Udover at byde gæster velkommen med et stort smil tager jeg også hjerteligt imod alle kunderne i Korrekturselskabet ApS, hvor jeg tilbyder korrektur til studerende såvel som til erhvervsliv.

Bøger er min anden store passion, hvilket ses tydeligt i det funky bibliotek.

Oswald
Husalf, hyggespreder, skovtrold

Jeg elsker at møde nye gæster. Hvis du kommer på besøg, giver jeg dig et stort smil og en high five.

Ejwind
Husalf, hyggespreder, skovtrold

Jeg glæder mig til at møde dig. Hvis du kommer på besøg, byder jeg dig velkommen med mine hurtige danse-moves og mine smilende øjne.