Handelsbetingelser

Produktinformation:
På thefunkyforest.com oplyses ydelsens væsentlige egenskaber. Med hensyn til yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en e-mail til mail@thefunkyforest.com.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt The Funky Forest accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. dansk moms og i DKK.

Bestilling:
Præsentation af ydelser sammen med en pris på thefunkyforest.com er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af ydelser fra thefunkyforest.com udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til thefunkyforest.com om at købe ydelsen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og thefunkyforest.com er først indgået, når thefunkyforest.com ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PensoPay i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PensoPay, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Visa/Dankort eller Mastercard trækkes beløbet fra din konto, så snart ordren af thefunkyforest.com er blevet bekræftet. Betaling skal foregå med Visa, MasterCard eller MobilePay over internettet. Der pålægges ikke kortgebyr ved betaling.

Afbestillingspolitik:
Ved køb af ydelser på thefunkyforest.com gælder følgende: Hvis du ønsker at annullere din booking, forbeholder vi os i The Funky Forest retten til at opkræve betaling for bookingen, idet datoerne har været blokeret for andre gæsters bookinger i den pågældende periode. 

Forudbetalte ydelser refunderes ikke.

Betaling for en annulleret booking bedes indbetalt senest 10 dage efter ydelsens planlagte start. Ved for sen indbetaling pålægges et rykkergebyr på 100 DKK pr. påbegyndt uge efter de 10 dage.

Fortrydelsesret:
Der ydes ikke fortrydelsesret. Ønskes det at flytte datoen for ydelsen, opkræves et gebyr på 50% af beløbet for den oprindelige booking. Der skal da gives besked om flytning af ophold minimum 48 timer før bookingens start – ellers betragtes flytningen som en annullering af opholdet, og hele eller dele af opholdet kan i så fald ikke refunderes.

Datapolitik:
Når du færdes på thefunkyforest.com, accepterer du samtidig websitets datapolitik, og at der indsamles oplysninger om dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil, eller at persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger. Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere en 100% sikker overføring af data via internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger thefunkyforest.com har om dig. Hvis de oplysninger, vi har om dig, ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi understreger her, at vi håndterer alle personoplysninger fortroligt og med den størst mulige sikkerhed.

Cookiepolitik:

Du kan læse mere om vores cookiepolitik her.

Force majeure
Såfremt lejemålet forhindres grundet force majeure (naturkatastrofe, pandemi etc.) er The Funky Forest ApS ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.


Behandling af personfølsomme data:I forbindelse med persondataloven dateret den 25. maj 2018 er det vigtigt for os at fremhæve, at vi hos The Funky Forest tager professionelt hånd om denne. Du kan læse mere her

Hjemmesiden www.thefunkyforest.com drives af firmaet:

The Funky Forest ApS
Birkebakken 10
8870 Langå
CVR-nr.: 39371871
Kontakt: mail@thefunkyforest.com

Forbehold for ændringer:
The Funky Forest forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Links:

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk