Overnatning


Overnatning i trætop – Overnatning i trætophus

Overnatning i trætop: Sov midt i trætoppene med springende egern og smukke fugle lige uden for de panoramiske vinduer i rolige og naturlige omgivelser. Start dagen i vores trætophus, med den inkluderede økologiske morgenmad og en kop friskbrygget kaffe eller te, – en helt unik oplevelse med det 100 år gamle egetræ som nærmeste nabo. Lad dig omfavne af en magisk naturoplevelse tilsat fuld komfort; kvalitetssenge, eget køkken, bad, toilet og gulvvarme. En overnatning i trætophus er en uforglemmelig oplevelse.
 
Oplevelsen i den skønne trætopshytte/trætop med overnatning kan bookes året rundt. Alt efter, hvad du vælger, vil du kunne opleve sneklædte træer med søkig, nye lysegrønne skud med duften af forår, lange lune sommeraftner på terrassen eller løvfald med tusindvis af rødbrune blade changerende i det smukke efterårslys. Overnatning i et trætophus er en helt særlig naturoplevelse.


Birkehytten nær Trætophuset

Trætop overnatning i trætophytte: Når du booker Trætophuset, kan du tilvælge adgang til Birkehytten beliggende 20 meter længere inde blandt træerne. Hyttens indretning indbyder til ro, refleksion og afslapning i ét med naturen. Nyd en velfortjent pause fra hverdagen med din yndlingsbog, eller medbring en yogamåtte fra Trætophuset og oplev et helt særligt rum for din morgenpraksis.

Foran Birkehytten finder du den smukke terrasse bygget omkring en birkestamme. Fyld picnickurven og nyd en udendørs frokost tilsat fuglefløjt og bølgende vind gennem trækronerne. Når mørket falder på, danner Birkehytten, nær trætophytten, rammen for overnatning for 2 personer. I tillæg til Trætophuset giver det mulighed for overnatning for 6 personer i alt: trætop overnatning for 4 personer og overnatning for 2 personer i birkehytten.


Birkehytten ved vores trætophus

Når du booker Trætophuset, kan du tilvælge adgang til Birkehytten beliggende 20 meter længere inde blandt træerne. Hyttens indretning indbyder til ro, refleksion og afslapning i ét med naturen. Nyd en velfortjent pause fra hverdagen med din yndlingsbog, eller medbring en yogamåtte fra Trætophuset og oplev et helt særligt rum for din morgenpraksis.

Foran Birkehytten finder du den smukke terrasse bygget omkring en birkestamme. Fyld picnickurven og nyd en udendørs frokost tilsat fuglefløjt og bølgende vind gennem trækronerne. Når mørket falder på, danner Birkehytten, nær vores trætophytte, danner rammen for overnatning for 2 personer. I tillæg til Trætophuset giver det mulighed for overnatning for i alt 6 personer.


Saunaen

Gør din oplevelse i den skønne trætophytte ekstra sanselig og tilvælg adgang til den eventyrlige brændefyrede sauna med plads til 6 personer. Her kan du nyde varmen fra den knitrende brændeovn, mens saunaolierne fylder rummet med noter af citrus, gran og eucalyptus.

Tag en skylle under koldtvandsbruseren i det fri, træd tilbage ind i saunaen, og mærk hvordan energien pibler rundt i hele kroppen. En varmende, nærende og rensende oplevelse.


Forplejning

Som overnattende gæst i vores trætophus/trætophytte er økologisk morgenmad altid inkluderet i dit ophold, så du kan få den bedste start på dagen. Morgenmaden indeholder ingredienser til en morgenkomplet med blødkogt æg, knækbrød med smør, ost og marmelade samt yoghurt med müsli og honning. Dertil en superfood smoothie med bær, banan og cashewnødder. Fri kaffe og te. Alt, hvad du behøver, finder du i køkkenet, så du kan gøre morgenmaden klar i dit eget tempo.

Ønsker du også forplejning til frokost eller aftensmad, tilbyder vi lækre tapasfade inkl. brød og smør. Der kan vælges mellem flere typer – vegetarisk, fisk, kød, mix eller børnetapas. Vi tager gerne højde for allergier og intolerancer i såvel morgenmad som tapas – sørg blot for at nævne det, når du booker dit ophold med overnatning i trætop/trætophus.


Forplejning

Som overnattende gæst er økologisk morgenmad altid inkluderet i dit ophold, så du kan få den bedste start på dagen. Morgenmaden indeholder ingredienser til en morgenkomplet med blødkogt æg, knækbrød med smør, ost og marmelade samt yoghurt med müsli og honning. Dertil en superfood smoothie med bær, banan og cashewnødder. Fri kaffe og te. Alt, hvad du behøver, finder du i køkkenet, så du kan gøre morgenmaden klar i dit eget tempo.

Ønsker du også forplejning til frokost eller aftensmad, tilbyder vi lækre tapasfade inkl. brød og smør. Der kan vælges mellem flere typer – vegetarisk, fisk, kød, mix eller børnetapas. Vi tager gerne højde for allergier og intolerancer i såvel morgenmad som tapas – sørg blot for at nævne det, når du booker dit ophold.


Beliggenhed

Trætophuset er etableret som en separat overetage til vores egen families bolig. Der er værnet om privatlivets fred med egen indgang, bad/toilet og fuldtudstyret køkken som en integreret del af selve Trætophuset. Huset er beliggende for enden af en blind villavej i en lille naturskøn landsby i Midtjylland. Her kan du nyde godt af kort afstand til indkøbsmuligheder, offentlig transport, bager mv., mens du bor i første parket til skoven og søen.

Under dit ophold er der rig mulighed for at besøge små som store seværdigheder og naturperler. Lige udenfor huset kan du vandre flotte ture i skoven og ved Langå Sø, og området ved Gudenåen og Langå Egeskov er bestemt også et besøg værd. Her kan du ro i kajak/kano på åen eller gå/cykle ad de meget natursmukke ruter. I Trætophuset finder du en info-mappe med vores forslag til flere udflugtsmål.

Trætophuset (hverdage)
Overnatning inkl. morgenmad

1850 kr.
/nat (2 pers.)*

 • Yderligere personer 250 kr./nat/pers.
 • Kapacitet 6 pers.
 • Ved 5-6 personer Tilvælg Birkehytten
Book nu
Trætophuset (weekend)
Overnatning inkl. morgenmad

2150 kr.
/nat (2 pers.)*

 • Yderligere personer 250 kr./nat/pers.
 • Kapacitet 6 pers.
 • Ved 5-6 personer Tilvælg Birkehytten
Book nu
Saunaen
Som tilkøb til Trætophuset

350 kr.
/gang

 • Kapacitet 6 pers.
 • Inkl. Koldtvandsbruser
 • Inkl. Håndklæder
 • Inkl. Brænde
 • Inkl. Saunaolier
Book nu
Forplejning
Tapas inkl. brød og smør

175 kr.
/pers

 • Type 1 Vegetarisk
 • Type 2 Fisk
 • Type 3 Kød
 • Type 4 Mix
 • Type 5 Børnetapas
Book nu
Tjek ind: Fra kl. 14 og fremefter på ankomstdagen.
Tjek ud: Senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

*Minimum booking af 2 nætter pr. ophold.