The Funky Forest
- Uforglemmelige naturoplevelser

Get closer to nature!

Sæt hverdagen på pause, lad roen sænke sig, og mærk magien i det idylliske Trætophus i Langå. En sanselig, smuk og inspirerende oplevelse udover det sædvanlige.

Overnatning

Book det unikke og stilfulde Trætophus og få en magisk naturoplevelse med høj komfort. Tjek ud af hverdagen og vågn op til kvidrende fugle og springende egern. Lad dig omfavne af skoven, og vend hjem med fornyet energi.

Kursus

I Trætophuset kan du afholde kurser, møder og workshops i naturlige, smukke rammer. Lad dine deltagere, medarbejdere eller klienter mærke roen bundfælde sig, mens inspirationen og kreativiteten bobler.

Retreat

Træk stikket og tag på solo-retreat i trætoppen. Oplev et åndehul med plads til refleksion og fordybelse midt i naturen. Opholdet kan kombineres med 1:1-vejledning og behandling med fokus på din naturlige sundhed.

Konsultation

Styrk din fysiske og mentale sundhed med en naturmedicinsk konsultation. Vejledning i naturlig livsstil med fokus på stress-reducering, kost, vitaminer og urter. En personlig, nærende og vitaliserende oplevelse.