Overnatning i trætophus

Trætophus i Langå

Har du mon overvejet at booke dig ind til en overnatning i et trætophus i Langå?

Her kan du sove blandt fugle og egern højt oppe.

Du kan varme dig i vores sauna eller i Birkehytten på skråningen ned mod Langå Sø.

Det er en – med vores ord – uforglemmelig oplevelse.

Det er et – med vores gæsters ord – åndehul i hverdagen.

Vi slog i november 2018 dørene op til vores særlige trætophus her i The Funky Forest i Langå.

Det er ikke gået ubemærket hen – og tak for det.

Vores trætophus består af et 35 kvadratmeter stort trætophus, placeret oven på en eksisterende udestue, hvorved stabiliteten sikres.

På stueplan forefindes et fuldt funktionelt og velindrettet køkken, mens også et venligt og naturtro badeværelse med bruseniche også står til rådighed for vores gæster.

Selve opgangen til vores trætophus består af en spændende snoet trappe, som gør, at man lander sikkert og reflekterende i trætophuset.

Her har man frit udsyn til træer såvel som sø foruden et fint besøg, dersom vores husegern vælger at kigge forbi de mange gulv-til-loft-vinduer, der skaber fornemmelsen af et ophold midt i en trætop.

Her har vi plads til 4 personer.

Bookes Birkehytten til, kan vi rede op til yderligere 2.

Vi ønsker så brændende at invitere gæster fra nær og fjern til en særlig overnatning i trætoppenes bølgende bevægelser og i stilhedens sanselige rum.

I The Funky Forest kan man være sikker på en rolig og uforstyrret oplevelse i vores trætophus.

Vi værner om privatliv og egentid, så selvom vi som familie selv bor i huset, betyder det ikke, at vi skal tage hensyn til hinanden.

Trætophuset med tilhørende bygning ligger afsondret, og lydisoleret, så der er basis for en afstressende overnatning i et trætophus her i Langå.

Afstressende overnatning i Langå

Mange mennesker går igennem dagen med hovedet først, på jagt efter ro og tid til egenomsorg, og spørgsmålet er for mange, hvorfor den tid ikke bare dukker op.

Det er et ganske godt spørgsmål, og det er et, vi omfavner her i The Funky Forest.

Vi ved besked om, at tiden til en selv, til samvær med dem, man holder af, og deraf tid til tanker, skal formes, skabes og prioriteres.

Vi ved, at det kan være vanskeligt i det, vi anser for at være en hektisk dag med mange gøremål og bolde i bevægelse.

Derfor har vi skabt et åndehul i naturen her i Langå – for enden af en bakke, med udsigt til skov og sø, i niveau med birke- og egetræer.

Vi indledte i sommeren 2018 byggeriet af det, der sidenhen skulle blive et i vores øjne unikt trætophus i Langå.

Vi ville gerne skabe muligheden for at overnatte i en trætop, og det skulle ikke just være en primitiv oplevelse.

Sauna og Birkehytte kobles til trætophus

Vores gæster har taget rigtig godt imod vores trætophus, og det sætter vi overordentlig stor pris på.

Vi fornemmede straks, at der kunne skabes basis for en endnu særligere oplevelse, hvorfor vi tog skridtet videre og fik tilkoblet en sauna og en Birkehytte, disse to oplevelser forbundet af vores helt egen junglelignende hængebro på skråningen ned mod Langå Sø.

Saunaen er specialfremstillet og placeret på et ligeledes specialfremstillet fundament, der gør, at den hviler så ganske naturligt i sig selv dér i skoven mod søen, og hvad er mere besættende end at sidde i varmen og pøse olier på de glohede saunasten oven over den fængende brændeovn, mens solen langsomt daler ned i horisonten?

Hovedparten af vores gæster vælger i al fald denne oplevelse til!

Vi betragter den som vores besøg fra det ydre, hin decemberdag fragtet ind 30 meter over jorden, hen over trætoppe, forbi trætophus og ned på plads.

Vores udvalgte rumskib, hvor man kan sidde og lade tankerne fare, lade dem fragte sig med videre til en anden verden.

Vi siger det bare: Et trætopophold hos os kan være … life changing!

Birkehytten rummer plads til to overnattende, og den skal også agere platform for Mettes klinik, hvor hun vil modtage personer, der har brug for at ramme retningen i livet igen, muligvis efter en periode med stress og eventuel anden ubalance.

Vejen frem mod et roligere liv baserer sig da på urter og naturlige valg og fravalg i livet.

Ikke sandt?

Trætophus samt Birkehytte er isoleret, førstnævnte med gulvvarme, sidstnævnte med el-radiator, hvorved muligheden for brug året rundt foreligger.

Klinik i The Funky Forest

Mette har visioner, der rækker videre, og hun vil således engagere sig i Birkehytten, som skal danne grobund for klinik her i skoven i Langå.

Hvor naturen skal inviteres ind og skabe en ligevægt i livet for de fleste.

Det være sig med grundig udforskning af kosttilskud og daglig ernæring.

Her kan man få lagt en plan for, hvordan man kommer i balance i sit liv igen, dersom man er blevet skubbet ud af kurs.

På sigt kan der endog skabes et retreat i trætoppen, og det er bestemt noget, vi holder os for øje, for det kan blive en speciel oplevelse, utvivlsomt.

The Funky Forest

The Funky Forest har huseret på Birkebakken 10 i Langå i adskillige år.

Historien strækker sig helt tilbage til 2015, hvor de første gæster indlogerede sig på matriklen, som Mette dengang ’administrerede’.

Hun boede selv i huset, som da var for stort for en person – i hendes øjne, og underetagen kunne derfor danne rum for udlejning, dag for dag oftest.

Mange mennesker har benyttet sig af denne mulighed, og det fortsatte også, efter at Mettes kæreste Martin flyttede ind, efter en refleksion over, om det var Mårslet, hvor Martin havde et hus, eller Langå, der skulle danne rammen for deres fælles liv.

Sidenhen er to børn kommet til, og de hjælper gladelig til i huset for at sikre, at overnatningen i trætophuset bliver sublim.

The Funky Forest ApS skal være med til at skabe ro og animere til naturlige valg i livet, så stress og anden form for uro kan undgås.

I forbindelse med, at LAG-midler blev sendt i retning af The Funky Forest, kunne nye højder nås.

Trætophuset blev etableret, og nyheden om trætophus i Langå nåede langt ud.

Der har således været gæster fra nær og fjern i trætophuset.

I skrivende stund har der været gæster fra flere end 30 lande.

Overnatning i trætophus

Vi oplever i The Funky Forest, at det er blevet en turistattraktion at tage i trætophus. Det er efterhånden noget, der har vist sig at rumme potentiale til at stå som et begreb.

Overnatning hist og her – det er en form, mange har prøvet af. Det er ganske enkelt at finde frem til et sted at overnatte for så at rejse videre dagen efter, og det er også noget, vi har oplevet på egen hånd og på egen krop her hos os.

Vi har været med til at løfte det til et niveau højere, ganske bogstaveligt.

Og det har folk fået nys om.

Det er glædeligt.

Det er netop sådan fat, at flere folk henvender sig og spørger nærmere ind til muligheden for at overnatte i en trætophytte eller i et trætophus.

Det betyder ganske enkelt meget for os.

Det glæder os ganske meget, at vi via vores meget simple og rolige livsførelse kan være med til at tilvejebringe særlige og mindeværdige oplevelser for de gæster, der slår vejen forbi os. Det er så meningsfuldt for os, at vores trætophus kan sætte aftryk på menneskers sind.

Trætophytte

Overnatning i trætophytte.

Det er muligt hos os i The Funky Forest.

Vi skal blot sige, at vi har rigtig mange gæster, der spændt venter på at overnatte i en trætophytte, så vi kan med andre ord slå fast, at der er rift om at overnatte i vores trætophus.

Bookinger af vores trætophytte strømmer det ind med, og vi har derfor kalenderen booket op et godt stykke ud i fremtiden.

Hvis du gerne vil være sikker på at kunne booke dig en overnatning eller flere i vores trætophytte, vil vi derfor anbefale dig, at du orienterer dig i vores bookingkalender her på siden.

Her kan du ganske hurtigt, simpelt og direkte få vished for, om vi har ledige datoer inden for dit perspektiv i vores trætophytte.

Overnatning i vores trætophytte er bestemt ikke noget, du glemmer.

En overnatning i vores trætophytte er med andre en noget eksklusiv oplevelse, som vi ganske enkelt anbefaler til højre venstre, men vi er også lidt påpasselige med det, for vi ved, at det skaber ekstra tryk på, hvis vi også begynder at sprede budskabet.

Indtil videre har markedsføringen beroet på vores gæster, der – har det vist sig – ikke har været blege for at melde ud til deres omgangskreds, at der findes en unik trætophytte i Langå.

Overnatning i træerne

I vores trætophus får du mulighed for at læne dig tilbage og tænke, måske også blot at være til.

Sauna kan tilkøbes, mens også tapas og vin kan købes til ved bestilling. På den måde bliver det muligt at skabe en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Det skal det sandelig helst også være, når man sådan indlogerer sig i træerne i en trætophytte.

Det er simpelt – det er overnatning i Langå og overnatning i trætophus i Langå.

Og der er ganske kort til Aarhus, så er det for meget at skrive, at der er tale om overnatning i nærheden af Aarhus?

Med bevæget hilsen fra trætoppen i The Funky Forest.