FAQ


Overnatning

 • Af sikkerhedsmæssige årsager er Trætophuset ikke fastgjort på et træ, men træerne er lige udenfor vinduerne. Selve Trætophuset er placeret ovenpå en anden bygning, og der er dermed fast fundament under det, selvom det er beliggende 8-10 meter over jordniveau.

  Denne konstruktion har gjort det muligt at tilføje ekstra komfort til huset i form af blandt andet gulvvarme og helårsisolering.

 • Trætophuset er beliggende for enden af en blind vej som det sidste hus, før skoven begynder. Der er naboer til den ene side og skov til den anden side.

  Vi – Mette, Martin, Oswald og Ejwind – bor også på samme matrikel. Vi har et hus i 3 plan, hvoraf Trætophuset er det øverste plan. Vi bor på de 2 andre plan i huset.

  Trætophuset har sin egen indgang udefra samt eget bad/toilet og køkken, så vi deler ikke faciliteter under opholdet, men vi er som regel at finde på stedet, hvis der skulle opstå spørgsmål under dit ophold.

 • Trætophuset består af en indgangsbygning på ca. 20 kvm, der indeholder fuldt udstyret køkken samt bad og toilet. Her fra går man via en indvendig spindeltrappe op til selve trætoprummet.

  I trætoppen finder man et ca. 30 kvm stort rum, hvis indretning kan laves om alt efter formålet. Her er der mulighed for at nyde en overnatning med kvalitetssenge, spiseplads og lænestolshjørne. Der er også mulighed for at lave opstilling med mødebord, stole, lærred, projektor, yogamåtter eller lignende.


Kursus

 • Det afhænger af arrangementets type, hvor mange deltagere, der er plads til. Til foredrag o.lign. er der plads til 21 personer. Er det et arrangement, der kræver mere gulvplads – såsom fx yoga – vil der være plads til 8-10 personer.

 • Prisen på arrangementet afhænger af antal timer og deltagere samt indhold. Se eksempler på priser under fanen “kursus”. Kontakt os gerne, hvis du har en forespørgsel til et specifikt arrangement.


Retreat

 • Nej, det er der ikke. Lige nu udbyder vi udelukkende solo-retreats, så du vil have retreat-faciliteterne for dig selv under opholdet.

 • Trætophuset er beliggende for enden af en blind vej som det sidste hus, før skoven begynder. Der er naboer til den ene side og skov til den anden side.

  Vi – Mette, Martin, Oswald og Ejwind – bor også på samme matrikel. Vi har et hus i 3 plan, hvoraf Trætophuset er det øverste plan. Vi bor på de 2 andre plan i huset.

  Trætophuset har sin egen indgang udefra samt eget bad/toilet og køkken, så vi deler ikke faciliteter under opholdet, men vi er som regel at finde på stedet, hvis der skulle opstå spørgsmål eller uklarheder under dit ophold.

 • Ja, vi sælger også gavekort på retreats. Gyldighed i 2 år.


Konsultation

 • Et typisk forløb består af 1 stk. Naturligt Sund (første konsultation) samt 1-2 opfølgende konsultationer. Det kan dog variere alt efter ønske og behov.

 • Det er meget individuelt, hvor mange penge, du skal afsætte til kost, kosttilskud og urter i forbindelse med din behandlingsplan. Kosten kan ofte erstatte andre kostemner, så her er der ikke nødvendigvis behov for at afsætte ekstra midler. I forhold til kosttilskud og urter er det realistisk at skulle afsætte ca. 300-600 kr. om måneden i behandlingsperioden (ca. 3 måneder) – derefter kan der ofte justeres efter behov.

 • Dine data behandles sikkert og fortroligt. Der føres fuld journal over dit forløb, og journalen opbevares sikkert jf. persondataloven. E-mails og dokumenter sendes via en sikker, krypteret mail-forbindelse.