Op imod hver femte dansker lider af høfeber. Er du en af dem?

Er du ved at være godt træt af den løbende næse, de kløende øjne og de mange ture til apoteket efter høfebermedicin?

Så fortvivl ej. Der kan gøres noget.

.

I The Funky Forest ved vi, hvordan du slipper af med din høfeber uden brug af medicin.

Martin har på egen krop afprøvet den naturlige recept, og de bedste råd fra eksperterne har vi samlet, så de er lige til at gå til for dig som høfeberramt.

.

Vil du slippe af med din høfeber – enkelt, billigt og på naturlig vis – så bestil høfeberguiden nu for kun 99 kr.

.

            .

.

Vil du vide, hvad der venter dig?

Læs forordet til “Høfeberfri – på naturlig vis” her:

.

Forord

En dedikeret indsats bar frugt   

      “Bliv inden døre, luk alle døre og vinduer og tag medicinen her 2-3 gange dagligt. Så skal du nok klare den.” Sådan lyder den gængse opskrift på et tåleligt liv for den høfeberramte, når foråret melder sin ankomst. Efter mange lange vintermåneder virker det som ganske absurde råd for en bleg og lyshungrende dansker, men den flotteste og frodigste årstid er bestemt ikke en dans på roser for alle.
     Denne guide er blevet til efter megen research og kontakt til alvidende eksperter rundt omkring i landet. Et brændende ønske om at kunne nyde foråret og sommeren uden løbende næse og røde øjne – og ikke mindst uden medicin – har drevet de to dedikerede danskere, Mette og Martin, frem til udgivelsen af “Høfeberfri – på naturlig vis.” 

     Du vil stifte bekendtskab med naturglade Martin, som – på trods af sin hæmmende høfeber – flyttede ud i skoven og tog kampen op mod sin ellers så trofaste følgesvend. Sammen med den sundhedselskende Mette i The Funky Forest indledte han jagten på en naturlig kur mod sin høfeber, og han afprøvede tålmodigt alle de gode råd på egen krop. Til sin store glæde opdagede han, at hans anstrengelser bar frugt, og han nyder nu – ved hjælp af naturens eget skatkammer – både forår og sommer uden symptomer.
     De allerbedste og mest effektive råd fra Mette og Martin i The Funky Forest er her samlet til dig, der også ønsker at blive høfeberfri på en enkel, billig og naturlig måde.

Rigtig god fornøjelse!

.

Bestil guiden her ved at udfylde felterne:

 

Skriv både fornavn og efternavn
Vejnavn og husnummer
Postnummer
By
I nyhedsbrevet får du adgang til endnu flere tips og tricks om naturlig, kemifri hverdag. Vi hader også spam, så du kan altid afmelde igen, hvis du får lyst.
Du modtager en e-mail med den ønskede opkrævning inden for 24 timer efter din bestilling.
... rådene i Høfeberguiden ikke kan stå i stedet for almindelig lægehjælp. Det er på eget ansvar at indtage og anvende de nævnte produkter.